1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
svp [43]
3 years ago
15

HELP PLEASE! There are 5 clues what country are they describing?​

Geography
1 answer:
sdas [7]3 years ago
4 0
The answer is Brazil I think
You might be interested in
Oceania was first colonized by the ( Polynesians/Lapita) and then by the <br> (Polynesians/Lapita) .
STatiana [176]
Lapita and then Polynesians. :) Hope this helped.
8 0
3 years ago
What is the value of 5 in 751 ?
Kipish [7]
The value of 5 is "tens"
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which picture best shows a meteorite?
dezoksy [38]
The last option best shows a meteorite.

Meteorite definition: A meteorite is a solid piece of debris from an object, such as a comet, asteroid, or meteoroid, that originates in outer space and survives its passage through the atmosphere to reach the surface of a planet or moon.
3 0
3 years ago
Indian agricultural in 300 words plzzzzzzz help !!!
ehidna [41]

Explanation:

According to some scientists agriculture was widespread in the Indian peninsula, 10000–3000 years ago, well beyond the fertile plains of the north. For example, one study reports 12 sites in the southern Indian states of [Tamil Nadu], [Andhra Pradesh]and [Karnataka] providing clear evidence of agriculture of pulses [Vigna radiata] and [Macrotyloma uniflorum], millet-grasses (Brachiaria ramosa and Setaria verticillata), wheats (Triticum dicoccum, Triticum durum/aestivum), barley (Hordeum vulgare), hyacinth bean (Lablab purpureus), pearl millet (Pennisetum glaucum), finger millet (Eleusine coracana), cotton (Gossypium sp.), linseed (Linum sp.), as well as gathered fruits of Ziziphus and two Cucurbitaceae.

Some claim Indian agriculture began by 9000 BC as a result of early cultivation of plants, and domestication of crops and animals. Settled life soon followed with implements and techniques being developed for agriculture. Double monsoons led to two harvests being reaped in one year. Indian products soon reached trading networks and foreign crops were introduced. Plants and animals—considered essential to survival by the Indians—came to be worshiped and venerated.

The middle ages saw irrigation channels reach a new level of sophistication, and Indian crops affected the economies of other regions of the world under Islamic patronage. Land and water management systems were developed with an aim of providing uniform growth.

Despite some stagnation during the later modern era the independent Republic of India was able to develop a comprehensive agricultural programme.

5 0
3 years ago
I was overwhelmed with gratuitous advice. Well-meaning yet ignorant friends thrust their opinions into unwilling ears. The major
ra1l [238]

Question A

Correct option is (iii) sought after, as it is indicated in the passage that "I was overwhelmed with gratuitous advice". Gratuitous means not required, or not necessary. Hence the author was not asking for advice, it was not sought after

Question B

Correct option is (iv) when he was on the steamer. It is indicated at the end of the passage that "The fellow passengers in the steamer began to advise us". After reading the statement, "I should want them after leaving Aden", you might feel that the correct option could be (ii) when he was in Aden, but the passage doesn't give enough information to confirm that the advice was give at the point when he was in Aden

Question C

The correct option is (iii) meat-eating would keep him healthy. It is indicated in the passage that "The majority of them said I couldn't do without meat in the cold climate. I would catch consumption.". Hence, the meat was supposed to keep him healthy and not catch consumption.

Question D

The correct option is (iv) he had promised his mother he would not do so. It is indicated in the passage that "My mother, before consenting to my departure, had exacted a promise from me not to take meat. So, I was bound not to take it, if only for the sake of the promise.".

7 0
3 years ago
Other questions:
  • WILL GIVE BRAINLIEST ASAPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
    14·2 answers
  • What latitudes are most likely to see glaciers?
    8·1 answer
  • If you travel 500 miles east of London, what country would you be in?
    12·1 answer
  • What country in west africa is actually made up of small islands
    13·1 answer
  • What name is given to the rate at which velocity changes?​
    10·1 answer
  • Most of the eastern United States is humid. How does the humidity on the East Coast prevent desertification? A. Humidity is the
    7·2 answers
  • Como Diseñar el instructivo​
    9·1 answer
  • Waar ligt de outback?
    8·1 answer
  • What step of the scientific method is described in each event
    12·1 answer
  • Which of these scientific inventions came last?
    12·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!