Answer:
I*TS HAVING s*x WITH YOUR BESTFRIEND
Explanation:
Answer: The effect of the point of view is A) the reader gets direct advice on the process. Moreover, the author's purpose is A) to explain how to get around meat restrictions. Finally, the point of view that the author uses in this passage is B) Second person.
Explanation: The point of view that the author uses in this passage is second person as<u> he is directly addressing the reader.</u> What indicates this is the <u>use of the second person pronoun "you"</u>. As a result,<u> the reader receives direct advice from the writer</u>, which is mainly expressed in the first sentence ("If you are really determined to eat meat all week, it is possible to buy a license to do so"). Therefore, the advice is the effect of the second person point of view. As regards the author's purpose, <u>he intends to explain the reader how to eat meat despite the restrictions</u> set on the consumption of this type of food. This is also expressed in the first sentence of the passage.
Close reading helps the reader understand the text more and enhances the reader's reading abilities.
An example of close reading is annotating the text.
A, this is because the story is all about love for one another and how it is worth more than any earthly good!
Answer:
I agree with this statement because it is true. Those who do not learn history won’t know how things happened or who or what was affected. Therefore they are “destined” to repeat. You cannot become better at something without knowing how you failed or succeeded the last time. By understanding our past faults, we are able to connect the dots, so to speak, and create a better future for ourselves and future generations.
( I suggest running it thew a paraphrasing app so you don't get flagged)