King Arthur and the knights want to obtain the holy grail, they most likely died.
<h3>How explain your answer?</h3>
In King Arthur's Knights, we learn that many knights tried to go in pursuit of the Holy Grail. These knights accompanied Sir Galahad, who is the only one considered worthy enough to find it.
The group separated, as they believed this would make their mission easier. Although we do not learn what happened to the other knights, it is implied that they all died. It is only Galahad, Bors and Percival who were able to continue the journey.
Thus, this could be the answer.
To learn more about King Arthur click here:
brainly.com/question/24120732
#SPJ1
The main purpose of the last line of the passage is to signal the reader that steps will follow.
In the first part of the passage, the author is giving some <em>background information</em> about the topic, which functions as an introduction to develop the main topic. The last sentence serves <em>to trigger</em> what the passage is actually concerned in, that is, the different ways in which contamination by this bacterium can be avoided. Thus, what the reader is expecting after the last line are some steps to follow.
Answer:
In Spirited Away, I most empathized with Chihiro. I know what it's like to think you have lost someone forever, and will never get them back. In my case, it was one of my friends. In Chihiro's case, it was her parents. She thought she would never get them back to human form, and get them home. With my friend, I thought they would never come back, and that they were gone forever. I think this is why I most empathize with Chihiro.
Explanation:
i just had to do this question i love spirited away
you can take my response and conform it to fit someone in your life, or just keep it as is
hope this helps,
noah
Answer:
I like the 3rd one best with the girl with pink for the background
Answer:
School $h00ters
Explanation:
Evidence has been shown that a lot of these people played FPS games before