Answer:
The Anti-Federalists opposed the ratification of the 1787 U.S. Constitution because they feared that the new national government would be too powerful and thus threaten individual liberties, given the absence of a bill of rights.
Explanation:
The correct answer is D. Builders were held legally accountable for their work.
This is the correct statement, as the passage clearly discusses the repercussions of builders who do not do a good job. In the passage it discusses how a building that falls due to poor construction will result in the death penalty for the individual who built the house. This ensures that the builders take their time and do the job well in order to face the death penalty.
They used Maginot Line. The Maginot Line was built to fulfill several purposes: To prevent a German surprise attack. ... To push Germany into an effort to circumvent via Switzerland or Belgium, and allow France to fight the next war off French soil to avoid a repeat of 1914–1918. To be used as a basis for a counter-offensive.