Last one :) djsjsnsnwjdndjsnsnsbd
Answer:
I think it's the first one. It reveals how differently White Fang and the humans view their environment. I think it's that because the passage reveals nothing about White Fang doesn't trust humans or that he forgot about his life in the wild. The passage tells us that White Fang has never seen this before and is impressed. But then fears it because he thinks it might try to hurt him. Which shows how he views his environment differently from humans.
Answer:
What's this I didn't understand it at all!?!?
Answer:
A. American Indians will be allowed to practice their own culture and live the way they want.
Explanation:
President Andrew Jackson actually signed The Indian Removal Act into law in 1830. The Removal Act met opposition; some tribes actually removed peacefully while some resisted the policy and were forced out. The Removal Act actually authorizes the president to grant lands in Mississippi in exchange for Indian lands.
The American Indians were removed in order to have their laws sovereign without any interference. President Jackson's argument in persuading people that the Act was good was that it will allow the American Indians practice their own culture and have the liberty to live as they want.
Accused
acknowledged
added
addressed
admitted
advised
affirmed
agreed
announced
answered
apologized
approved
argued
articulated
asked
asserted
assured
avowed
babbled
badgered>
barked
bawled
beamed
began
begged
bellowed
bet
bickered
bleated
blubbered
blurted
boasted
boomed