Considering the passage's content, the most likely reason the author mentions problems in the publishing industry in a paragraph is to let the reader know that "<u>there is still opportunity in the publishing industry despite current problems."</u>
Here, the author is trying to let the reader knows that currently, there are problems that need to be solved in the publishing industry. However, despite these problems, there is abundant opportunity in the publishing industry.
This was revealed when the author said that "<em><u>Despite reports to the contrary, this is a great time to be in publishing</u></em>."
Hence, in this case, it is concluded that the correct answer is "<u>there is still opportunity in the publishing industry despite current problems."</u>
Learn more about Passage reading here: brainly.com/question/16835380
Answer:
the answer to this question is: all of these as a autobiography should have no grammar errors,some details and dialogue, a consistent point of view, an entertaining theme
Answer:
we need to see the passage
A:to entertain and <span>D:to motivate</span>
Answer:
While human rights provide rights and freedoms, a person’s ability to enjoy such rights will be dependent on other’s ability to respect that. As such, there is a degree of responsibility that comes with the enjoyment of human rights.
Indifference is becoming a global affliction. With barbarous human right abuses taking place across the world, it is easy to become overwhelmed and fall into apathy. It is important to remember that neutrality is a decision; choosing not to act in the face of injustice will only perpetuate the situation.