1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
gregori [183]
3 years ago
13

Is there justification in Bruno denying his friendship with Shmuel? Why or why not?

English
1 answer:
frez [133]3 years ago
8 0

Answer:

Yes, there is  a justification because the kotler could have hrut boyh him and shmuel

Explanation:

You might be interested in
Why is empathy important when using humor? Give an example of the role it plays either from the article or your own life.
stich3 [128]
Empathy is important when giving humor because you have to also feel what that other person is feeling and how they’re going to take your joke. If you were upset and you started joking on someone that might tear them down even more. You have to know when it’s time to be serious and not to be.
I’m not sure if that’s the answer, I just wanted to try and help.
6 0
3 years ago
Daniel was nervous about going to Patricia's birthday party. He was afraid that he wouldn't know anyone but Patricia, and she wo
bixtya [17]

The point is third-person omniscient subjective.

You can tell because the passage states the thoughts/feelings of multiple characters, while not using "I" or "You" or any other first or second person pronouns.

Hope this helped!

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Imagine you are giving a speech about the golden age of television. Which visual aid would best engage the audience's emotions?
SCORPION-xisa [38]

The visual aid which would best engage the audience's emotions is the following one:

B. A short clip from an episode of a classic television show.

Since we are talking about a <em>classic</em> television show, people are likely to be familiar with it and it must have been, at some point, part of their lives as a source of entertainment and also as something they related to somehow. Due to the fact they have already watched it and probably know the characters well, it has certainly triggered their emotions throughout their lives, in different stages of it. Watching a short clip of the classic TV show can surely engage the audience's emotions, whether by making them laugh or by reminding them of some personal event, perhaps leading them into a feeling of nostalgia.

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
What are three major differences between the book and movie The Giver and what impact did they have?
8_murik_8 [283]
1.in the book they get chosen a career at age 12 instead in the movie it’s at age 18
2. This first memory in the book is being stung by a bee in the movie it’s a sunburn
3.in the book Fiona is not mentioned a lot but in the movie she is seen and mention more.
7 0
4 years ago
A. How do the men react to<br><br> Okonkwo's harsh words towards<br><br> Osugo? [RL 10.6)
Vitek1552 [10]

Answer:

In the story, Things Fall Apart by Chinua Achebe,

In Chapter 4, in the scenario wherein Okonkwo belittled a man who contradicted what he says, he threw hard and harsh words at the man named Osugo. This Okonkwo's attitude was seen and witnessed by the men in the clan present in the Kindred meeting and it does not please them, yet they are shocked and did not allow Okonkwo to act like that, as they took side with Osugo.

Explanation:

Why?

In Chapter Four (4) of the story Things Fall Apart by Chinua Achebe, Okonkwo, the main character in the story has encountered a man named Osugo. It is during a kindred meeting wherein Okonkwo belittled those members of the clan who were less successful. Osugo, one of those less fortunate men, can't stand the rudeness and harshness of Okonkwo and speak against him. Though Osugo acknowledges the successful life of Okonkwo which he achieved through hard work and patience, in his perspective, it is not enough to embarrass and degrade people who are not his level.

Therefore, Okonkwo with his pride, spoken saying "This meeting is for men" which implies that he humiliates Osugo as not a man and not should be in the clan. This attitude of Okonkwo struck and upset people, especially the men who heard the humiliation. The men reacted taking the side of the other man Osugo. In short, they stand against Okonkwo's attitude, and the oldest man take part reminding Okonkwo to not forget to be humble despite of his success.

7 0
3 years ago
Other questions:
  • Complete the sentence below. (When torn between doing right and wrong, a person may) ?
    12·2 answers
  • 4.What is guidance? Provide an example of a parent providing guidance to a child?
    7·2 answers
  • Which of the following are direct quotes? Select the two correct answers.(1 point)
    5·2 answers
  • Select the statements in which the italicized word functions as an adjective.
    5·1 answer
  • Read this passage from "The Lady, or the Tiger.”
    12·2 answers
  • 1. PART A: Which of the following identifies the
    10·1 answer
  • PUIN 12. Fact or Opinion? All Americans owe soldiers a debt of gratitude for risking their lives for them. A. Fact B. Opinion​
    11·1 answer
  • Solve this easy riddle I made.
    11·1 answer
  • Are there any girls out there who are interested in talking?
    14·2 answers
  • I have an essay due today and I have no idea what to write, It needs to be school friendly, I need it to have dialogue and to no
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!