1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Nimfa-mama [501]
3 years ago
12

The Logan family owns its own land. On the other hand however, Mr. Avery and Mr. Lanier, rent their land and must give a share o

f their profits to the wealthy white landowners. Discuss and explain the impact of this difference on the situation in the story and the characters. Use evidence/quotes from the text to support your answer.​
English
1 answer:
inessss [21]3 years ago
3 0

Answer:

Thats racist ,just because they are white they have to give money to them, if it part of their land and they are renting to them thats okay, the familiy can give a little part of their money.

Explanation:

You might be interested in
What’s the main idea in “What to Do With the Kids This Summer? Put ’Em to Work" about
boyakko [2]

Answer:

The main idea of the article is to show how providing difficult activities for students, during their summer holidays, allows them to have more facilities when they enter college and adult life in general.

Explanation:

The article shown above shows that allowing students to spend their summer vacations in idleness and consuming random media products is disadvantageous for this student's life, especially when they face more difficult situations than the ones they are used to. In this case, the article states that it is necessary that students, during their vacations, undergo difficult and tiring jobs, which will promote adaptation and the development of very useful skills for their future.

5 0
3 years ago
The author's purpose is to persuade the reader that child labor is wrong. Which passage best supports this purpose?
Shkiper50 [21]
What the question is asking, I believe, is what will best communicate the idea and persuade people the most.

The answer, I believe is the picture of the sweaty, dirty, exahusted children in coal mines.

The first choice doesn't work, obviously, because there is nothing mentioned about child labor.

The second choice works word wise, but it has no visual. You are also hearing it through someone else's words, as if third person.

The fifth choice would be correct, BUT the fourth choice is better. With the fifth, you see children working. That's sad. But, with the fourth, you not only see the children working, but tired, exahusted, and dirty. That truly communicates how horrible child labor is.

Hope I helped.
7 0
3 years ago
Compare and contrast Lieutenant Kotler and Bruno’s father. (From the Novel) for 5 stars and 25 points.
gregori [183]

Ralf, Bruno’s father, was a soldier in the Great War (World War I), and is promoted to Commandant in the German Army by Hitler during World War II. He moves the family to Auschwitz, where he is in charge of the camp. Father is strict and intimidating, but expresses tenderness towards his family. He eventually consents to letting the family move back to Berlin, though he remains at Auschwitz to continue his duties for Hitler. A year after Bruno disappears, he figures out what happened to his son, and is destroyed by the realization. When the Allied soldiers come to take him away for punishment, Father submits to their demands, as he no longer has the will to live.

The The Boy in the Striped Pajamas quotes below are all either spoken by Father or refer to Father. For each quote, you can also see the other characters and themes related to it (each theme is indicated by its own dot and icon, like this one: Innocence and Ignorance Theme Icon). Note: all page numbers and citation info for the quotes below refer to the David Fickling Books edition of The Boy in the Striped Pajamas published in 2007.

“It’s a very important job,” said Mother, hesitating for a moment. “A job that needs a very special man to do it. You can understand that, can’t you?”

4 0
3 years ago
The Hiding Place
Pavel [41]

Answer:

twenty questions

Explanation:

4 0
3 years ago
Today more people are connected to the internet than ever before, not only at home, but also on mobile devices such as smartphon
vovikov84 [41]

Answer:

<h2>Yess.. Have a great day ◉‿◉</h2>
3 0
3 years ago
Other questions:
  • Write a letter of complaint. Follow the rules for a formal letter, and use the full-block style. The complaint maybe about anyth
    10·1 answer
  • Explain what the Cyprus experiment was. How did this experiment impact social engineering in the World State?
    11·1 answer
  • Help me, pls! Look at this picture!
    7·1 answer
  • I need help please.<br> Click on the appropriate transition to fill in the blank in the passage.
    7·1 answer
  • which sentence is this excerpt from Eleanor Roosevelt’s speech “what liberties mean to the nation” is an emotional appeal to the
    8·2 answers
  • The part of the plot where we learn<br> the who, what, when, and where is<br> the
    7·1 answer
  • How does the image enhance the paragraph?
    6·2 answers
  • Which aspect of the speech provides support for the answer to question 1? F) the descriptions of the damage done from the attack
    12·1 answer
  • Where is the plane.....? <br>locate<br>located<br>locates<br>locating ​
    8·1 answer
  • read the haiku.many flowers bloombut no fruit follows in timebare vines remain.which word reveals the idea of disappointment?flo
    11·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!