1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Studentka2010 [4]
3 years ago
11

3. Read the following lines from the text:

English
1 answer:
kolezko [41]3 years ago
5 0

Answer: this metaphor could mean 2 things depending on what this text is about: (#1) this could refer to the characters inner thoughts that they are brave like a lion and that they did the right thing and then by calling them a rat it could suggest that they instead did the wrong thing

(#2) The character wants to think of themselves highly, and they compare themselves to a lion to convey this because lions are considered brave, strong, and powerful. Then the metaphor of comparing the character to a rat is used to show the reader the reality. This character doesn’t have the good qualities that they believe they have and so they are compared to a rat because rats are the prey of lions and possess opposite characteristics.

Explanation: I think #2 works better

You might be interested in
A ­­­__________ subject is a noun (functioning as the subject) that describes a group made of many parts.
WARRIOR [948]
The correct answer would be the first option. A collective subject is a noun (functioning as the subject) that describes a group made of many parts. For example, the words "team" which means a group of people playing. Another one is "pack" used in a pack of wolves, which means a group of wolves.
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
When does the red badge courage take place
zloy xaker [14]

October 11, 1951 that’s when the red badge courage takes place

4 0
3 years ago
The ring gives the wearer the ability to become______.<br><br><br> PLEASE HELP
VMariaS [17]

Strictly speaking, the One Ring does not make the wearer invisible. ... When others wear it, they become 'invisible' to those around them, because they have become visible to Sauron, in a way. If he is looking in that direction, then he would see them. Hence why Gollum got away with it for so long, and Bilbo and Frodo. hope

it helps.

3 0
3 years ago
Read the following paragraph from the introduction [paragraphs 1-3].
Andrej [43]

Answer:

Swarbrick is young compared with other parliamentarians, and she feels that the older generation cannot understand the threat of global warming.

Explanation:

The given passage is from the text titled <em>"OK, boomer, " retorts lawmaker to heckler during climate change meeting </em>.

It tells about Chlöe Swarbrick's speech in the New Zealand Parliament. Bringing the attention of the rest of the parliament to an important issue, climate change, she mentions her age, emphasizing that it will be the younger generations who will be dealing with the consequences of global warming, not most of the members of the parliament, who will no longer be its members in a couple of decades. They do not understand the threat of global warming, which is why they are not paying attention to it, despite the fact they should.

This is why the third option is the correct one.

7 0
3 years ago
Anyone here to give this questions answer from my following only i know question is not there​
S_A_V [24]
I had a stroke while reading that
6 0
2 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • What kind of conflict is shown in this excerpt?
    11·1 answer
  • Thelma was the person who wrote the sales manual originally in the beginning. use of
    11·1 answer
  • What is the central or main idea? How do you find the central or main idea of a text?
    13·2 answers
  • Informative/Explanatory Writing Prompt: Young People Changing the World ?I need the answer urgent for today if you be fast am gi
    14·1 answer
  • 5. What is the impact of Emma Watson
    6·2 answers
  • The nurse in an ambulatory care center is teaching a client with a diagnosis of persistent depressive disorder (dysthymia) about
    9·1 answer
  • Which choice shows the correct use of parentheses?
    6·2 answers
  • 4. What is the best synonym for the bold word used: to assuage their doubts
    5·2 answers
  • What does the narrator do every morning?
    7·1 answer
  • Finish the part of the song: Hey! Grew to live in fear of Bruno stuttering or stumbling
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!