Answer:
1. The kind of competition Sandy joined was a writing competition.
2. From the text, we can infer that the writer was proud of Sandy because Sandy was a female who was the most successful at the competition.
Explanation:
From the passage, we discover that from Mrs. Karina congratulatory message to Sandy, Sandy was actually part of a writing competition which involved synopsis writing.
Also, Mrs. Karina congratulated Sandy and was proud of her because she tends to be the only female that was successful in the writing competition to emerge as the second position winner.
Answer: creativity
Explanation: if have creativity I only we can do anything
The answer to your question would be that suspense is created in the passage partly due to it being written in the third person limited point of view. That is, your answer would be C.
In the third person limited point of view, the narrator follows the thoughts and feelings of only one character. One character is closely followed throughout the story, and it is typically the main character. In this case, the narrator only follows Rainsford, someone else is seeing and narrating how he feels and that is what builds up the suspense.