1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Ivanshal [37]
3 years ago
9

What kind of noun is cellphone​

English
1 answer:
Mandarinka [93]3 years ago
5 0

Answer:

it is a common noun because its a thing

You might be interested in
Which statement BEST describes the first two sentences of the passage?
Nezavi [6.7K]

Answer:

I think is B but I am not sure.

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Please help need to complete today
masya89 [10]

Answer:

✔large, ✔peaceful

✔positive

Explanation:

The above words are the correct words that fit into the blank spaces in the sentences.

Looking at the reporter's statement, it is very clear that the reporter is seeing the protest from a different perspective from the others.

She sees the protest as large but peaceful. This actually reveals that she sees the event as a positive one.  Since there are no fights, from the perspective of the reporter, then it's a peaceful and positive event.

4 0
3 years ago
A chisel bar can be used to​
SVEN [57.7K]

Answer:

A chisel bar can be used to chisel statues and many other things.

Explanation:

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Opisz wycieczkę do lunaparku
LenKa [72]
<span>Obudziłem się pewnego dnia, ubrałem śniadanie. wtedy mój tata powiedział mi, że jedziemy do wesołego miasteczka! Zjedliśmy duży wielki lejek i kukurydzę. Byłem bardzo przerażony kolejką górską, ale wciąż mi się to podobało. Było 18:30, kiedy zdecydowaliśmy, że nadszedł czas, aby wrócić do domu. Miałem świetną zabawę, mam nadzieję, że mogę przyjść ponownie! |
</span>
<span>Mam nadzieję, że dostaniesz A +
</span>
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Help me please please help me
alex41 [277]

Answer:

Explanation:

I imagine that life would be really hard. I would fry your brain because of the electricity and the blue LED lights. It would be very unhealthy for you. you would struggle with thinking any your eves and head would be strained and tired. you would be grateful for sleep.

7 0
3 years ago
Other questions:
  • What is Emerson’s argument
    11·2 answers
  • What are your thoughts about the cdc’s “second wave” warning?
    8·2 answers
  • 1: (n.) The right to operate sea, air, or other transport services within a particular territory.
    11·1 answer
  • What can you infer the meaning of the word hackman?
    11·1 answer
  • I have realize that translations tagalog​
    5·1 answer
  • What is a reason why the author includes information about our ancestors in the article?
    5·1 answer
  • Read the following passage:
    11·2 answers
  • Select the best description for the statement:
    10·2 answers
  • JumluTLIVCLAU
    8·1 answer
  • What are the preconceived ideas about Tuesdays With Morrie?
    15·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!