After a thorough research, there exists the same question that has the full passage.
<span>One might think that proud English writers would welcome a broader readership. However, quite the opposite happened. Though scholars agreed that English was a great language, many felt that it was in danger. According to some scholars, when poorly educated people read, wrote, and spoke, they corrupted the English language.
Today, if you do not know how to spell a word, you look it up in the dictionary. During the early eighteenth century, there were few dictionaries. Those that did exist were mainly collections of difficult words or translation dictionaries (Latin to English, for example). There was no authority on the"correct" way to use or spell words.
</span>
The line in the passage that explains why English scholars felt a dire need to set standards for the English language is this one "<span>According to some scholars, when poorly educated people read, wrote, and spoke, they corrupted the English language."</span>
Answer:
faithful, loyal, and true mean firm in devotion to something. faithful is used of someone who has a firm and constant devotion to something to which he or she is united by or as if by a promise or pledge. Always be faithful to your duty.
Answer:
Here is the first part
Explanation:
King Hrothgar presents Beowulf with gifts an embroidered banner, breast-mail, an embossed helmet, and a sword. Last, but definitely not least, Hrothgar gives Beowulf eight horses with gold bridles, one of which has a fancy saddle designed for a king in battle.