Answer:
B. On my vacation, I visited San Francisco and I visited Portland later
Explanation:
"Economic" is indeed the word which gives the best indication of what <em>fiscal </em>means.
<em>Fiscal </em>is an adjective which describes anything having to do with taxes and the government's income or debt. This means that it is directly linked to how much money the state has, needs, or how it uses it. This is closely linked to the economy because if the government is unstable with income tax for example, it influences how much money people and businesses have left for themselves after they have paid their taxes, and impacts their capacity to purchase and invest.
Answer:
I always had a dream to visit the Taj Mahal. Finally of the trip was planned by our school. I was delighted to go to Agra & visit one of the Seven Wonders of the World. We went to Agra via bus from Delhi. Finally we reached The Taj Mahal. It was built by Emperor Shah Jahan in the memory of his beloved wife Mumtaz Mahal. Twenty thousand workers worked hard day & night & built the Taj Mahal. I had a deep interest in Taj Mahal. We finally reached Taj Mahal. I was speechless see the masterpiece. It was glowing in sunlight.
The white rays were dazzling in sun. The Taj was surrounded by trees on their sides. It is situated on the bar of River Jamuna which adds to the beauty of it. My Joy Know no bounds the memory will always be fresh in my mind, we moved to some near places to explore but I could not stop thinking about The Taj Mahal. It was the time of sunset when we returned for the last time before returning to our hotel. The moon had slightly reflected in the clear water of Jamuna. The Dome shape seemed to touch the sky. The gloving water mode it looks more beautiful. Finally my dream of visiting the masterpiece of love was fulfilled.
According to this passage, Margarita’s thoughts help the reader infer that Mrs. Flowers “thinks of Momma as a friend”. Evidence is shown in the passage that when Momma and Mrs. Flowers are talking, Mrs. Flowers is giggling but not to make fun of Momma’s way of speaking but because of what Momma is telling her. Also, by mentioning in the text that they engaged in an “<em>intimate conversation</em>” shows that Mrs. Flowers is not embarrassed or does not feel superior to Momma. Instead, what this passage shows is that Margarita is embarrassed by Momma’s way of speaking: “<em>I waited for the ground to open up and swallow me</em>”.
If I had to pick any of these I would pick C.) Relief because in the text the speaker says,"<span>I have been half in love with easeful Death</span>" Which doesn't seem very horror filled or teeming with anxiety. Let me know if this helped.