The phrase from the passage above conveys a feeling of contentment C. "nestled in her favorite easy chair".
Contentment is a state of happiness, as this occurs when an individual is happy.
<h3>How to explain the information?</h3>
It should be noted that the words that are used by authors are important to conveying the literary theme that's in the story. The words can be located through the central idea in the story.
It should be noted that in this case, the author is trying to show that an individual is happy. Therefore, the phrase from the passage above conveys a feeling of contentment C. "nestled in her favorite easy chair" as contentment is a state of happiness, as this occurs when an individual is happy.
In conclusion, the correct option is C.
Learn more about contentment on:
brainly.com/question/789573
#SPJ1
Answer:
In 'Transaction model of communication' it is important for sender to define the communication goal as it will help the receiver to know major points that sender wants to communicate.
Explanation:
The Transaction Model of Communication is a communicative model which involves two parties -- sender and receiver. To communicate a decision to receiver using the DECIDE model of decision-making, it is important for the sender to define the communication goal. DECIDE model was developed by Kristina Guo in 2008, a model that helps to simplify the decision-making process.
It is important for the sender in 'transaction model of communication' to define the communication goal so that the receiver will know what are the points of discussion of the communication.
If you spoil someone you treat them with great or excessive kindness or generosity.
If you pamper someone you indulge them with a great deal of attention and comfort.
A) Take the money while he is gone. Hope this helps.