According to the passage, European countries have a problem with entrepreneurs starting businessses because there is a lack of entrepreneurs in Europe. In order to promote entrepreneurs, the passage suggest to change school education, change administrative requirements and find investors that are easier to attract.
Answer:
Study of the Nigerian people and its vast spread of ethnic groups can help in unifying the diverse ethnic groups as one understand the culture conventions and principles associated to each ethnic group making them to understand one another which can promote unity.
PLEASE MARK MINE AS THE BRAINLIEST
Answer:
Option B, Representatives of unions and companies negotiate new labor contracts, is the right answer.
Explanation:
A process through which the representative of the labor union bargains with the group of employees on various issues such as working conditions, salaries, compensation and rights for workers, and other benefits of workers, is known as collective bargaining. The collective agreements that both these groups reach following negotiations generally fix working hours, wage scale, training, overtime, health and safety and to participate in the affairs of the company.
Answer: captian john Smith
Explanation:
Captain john Smith was a leader for southern colonies