1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
BaLLatris [955]
3 years ago
13

Which detail from "Mohandas Gandhi: Truth in Action" introduces an obstacle faced by Indians who wanted to win independence from

the British?
A. "The British had been gaining power in India since the mid-1700s, and had officially taken control of India in 1858."

B. "They spoke different languages, quarreled over religion and social class, and were scattered across the land in cities and tiny villages, long before telephones or the Internet could connect them.

C. "To win their independence, the Indians would have to overcome their differences and work together to defeat their common adversary."

D. "Then one day in January 1915, a large crowd of Indians, rich and poor, from the cities and the villages, and from every social class, gathered around a dock in Bombay.
English
2 answers:
Dima020 [189]3 years ago
8 0

A is what I would choose

slavikrds [6]3 years ago
5 0

Answer:

a

Explanation:

You might be interested in
What must sidd do to become good enough for kamala?
Mila [183]

Answer:

Explanation

Since she was a legislator, she has been promoting single-party welfare, legal drug release, the Reform Plan, an attempt restricting and reducing the cost of taxation on poor and middle classes while taxes on businesses and the wealthy have been raised ...:

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
What does the author mean on page 4 in passage2 when he says that sir Kay played his hand like a major and took every trick
Marrrta [24]
Sir kay was not easily fooled.

This is a figurative expression that means that sir kay was not one who could be fooled so easily. From the sentence before this expression, it is stated that sir kay was equal to the occasion based on the fact that lots of eyes rested on him. The expression suggests that he knows every trick and so he was not the kind of person who could be bought over easily.
8 0
3 years ago
Which image best shows the wall in ad 400
vova2212 [387]
That type of wall
??????????

6 0
3 years ago
6. Read the lines.
Snezhnost [94]

Answer: personification

Explanation:

The element of poetry that is in the lines is referred to as a personification. A personification is an element of poetry which simply involves using characteristics or qualities of humans to represent non living objects.

In this case, the narrator said the dishes could be scrubbed spotless. This simply means the dishes were qualified with qualities that belong to human.

4 0
3 years ago
Do you believe that Mr. Emerson’s son reveals the contents of the letter to the narrator to help him or for another reason?
frozen [14]

Answer:

a

Explanation:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

6 0
3 years ago
Other questions:
  • In "The Leap," what does the narrator suggest is the main reason that her mother, now blind from cataracts, can still safely neg
    9·1 answer
  • Sam wanted tim to help the rebel cause by
    14·2 answers
  • Fix the incomplete sentence below by making it a complete sentence:<br><br> During the summer.
    6·1 answer
  • What is the meaning of the word radical as it is used in paragraph 4 of the passage?
    14·1 answer
  • A story in which a family is trapped in a mountain cabin during a blizzard presents a clear example of... A:point of view influe
    7·1 answer
  • Kevin, a marketing executive, is part of the marketing team in his company. During team meetings, he tends to encourage other me
    10·2 answers
  • Thank you I'm in class so hurry​
    9·1 answer
  • What are the cause of the drug addciation in short
    14·1 answer
  • In The Kite Runner, why does Assef keeps Hassan’s son, Sohrab, for sexual purposes?
    13·2 answers
  • From the distance, Ginger saw Terry and Brian approaching toward her angrily. Looking from on either side of her, Ginger searche
    11·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!