The answer is movement...
The line that best states that Juliet is too young to get married is Capulet's first line. "But say o'er what I had said before: My child is yet a stranger in the world; She hath not seen the change of fourteen years, Let two more summers wither in their pride, Ere we may think her ripe to be a bride."
Capulet is saying that Juliet is not familiar with what goes on in the world and that within her lifetime, she hasn't seen the change around her. He's saying that he wants her to spend two more summers at most, because he thinks she's too young to marry.
Hope this helps!
Signed, Liz
Answer:
After finding employment as a laborer, Douglass began to attend abolitionist meetings and speak about his experiences in slavery. He soon gained a reputation as an orator, landing a job as an agent for the Massachusetts Anti-Slavery Society. The job took him on speaking tours across the North and Midwest.
Explanation:
Here :)
Answer:
Parts of the passage that shows that Nate and his family played a role in the American independence are highlighted below
(1) "Somewhere beyond these stingy New Hampshire fields, his brother Eben was marching gloriously with his regiment, defending the colonies against the British", This part shows that Nate's brother is part of the military
(2) Nate's father also mentioned that “Your cousin Abe has joined the militia—guess they fnally thought he was old enough
to be of use" which shows also that Nate's family plays a role in the war.
(3) Also Nate family also helped to feed a troop with potato, water and also provided them with shelter for the night according to the passage.
Explanation:
please brainless
Answer:
The ocean is deep, it is dark, and it is mysterious.
Explanation:
just take away three periods thenput it in sentence break it up and tell them
this, and, this, and that.