Answer:
I am learning about the new technology and the foundations of it.
Explanation:
Answer:
What is the passage? You need to take a pic of the passage
Explanation:
Negative: she is ruthless, and stops at nothing to achieve her goals. She wants her husband to become king, and isn't afraid to be an accomplice in a murder to get what she wants. She is manipulative, constantly controlling her husband to do what she wants him to do.
Answer: B. -3
Explanation: also welcome to brainly! (if your new)