Answer: Read a passage multiple times, Underline words, Draw Lines, and Avoid Pauses.
Explanation: The "Highlight Most Of The Passage" seemed a bit confusing especially since you should only highlight words/sentences that you need and not "most of the passage". Hope this helps!
Answer:
to request payment from a person.
Explanation:
it refers to paying for the electric bill
Lenore = love.
Bust of Pallas = wisdom.
Night's Plutonian shore = death.
This line implies that humans, have been created in a sort of synthetic environment. Humans in this case, are now the most intellegent beings on the known universe, they have been monitored, similar to test subjects. These people/ this race, is more intelligent than man, and humans have been in an experiment this whole time.
Hope this helps.