1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Scrat [10]
3 years ago
13

Read the excerpt from The Time Traveler’s Guide to Elizabethan England.

English
2 answers:
const2013 [10]3 years ago
6 0

Answer:

A. during the E period, food was often scarce.

Explanation:  correct edge

Leno4ka [110]3 years ago
4 0

The correct answer is A. During the Elizabethan period, food was often scarce.

Explanation

According to the passage, it can be inferred that the food was scarce because the excerpt shows arguments such as its value exceeded the price of an average single-family house. In addition, transportation was another factor that increased the value of food, so it largely depended on local cultivation. So the correct answer is A. During the Elizabethan period, food was often scarce.

You might be interested in
Summarize the importance of staying organized and how it affects your academy success
Anna [14]
If you are organized things will be much more easier for you. You will be more responsible with turning in work and you’ll also be more focused and know where everything is at.
7 0
3 years ago
The events of the passage are ordered according to the familiar literary pattern of
MrMuchimi
I can see that there is a 5th choice u can choose what is the fifth choice I will answer in the comments
4 0
3 years ago
Which best describes the author’s viewpoint toward the actual Rosetta Stone in "The Rosetta Stone”?
IRINA_888 [86]

Answer:

It is a fascinating artifact that can help people better understand the past.

Explanation:

The Rosetta Stone is an ancient stone discovered by archaeologists that began an intense study for the language used in ancient Egypt. This stone had inscriptions that led and helped scholars learn about the language and script used by people in the past.

Inscribed with three styles/ scripts, the stone began what will become the turning point for scholars to understand the Egyptian writing. The pictures called hieroglyphs represent certain words which the researchers tried to decipher. And when they finally got through, it helped them better understand the past and how it also helps experts learn and understand the 'picture' language of the Egyptians.

Thus, the correct answer is the first option.

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
What should you be wary of when you read newspapers?
Verizon [17]

Answer:its form the rehab center

Explanation:happy 420!

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Feathered Friend What causes the failure of the alarm that was intended to warn about air quality?
nikdorinn [45]
The second alarm circuit hadn't been connected up at the time.
3 0
3 years ago
Other questions:
  • Read these lines from the poem.
    9·1 answer
  • Read the following passage: “I gazed at these marvels in profound silence. Words were utterly wanting to indicate the sensations
    15·2 answers
  • Read the poem "The Great Wave: Hokusai." It is because the sea is blue, Because Fuji is blue, because the bent blue Men have whi
    7·1 answer
  • give me a good poem out of classics for young readers volume 7 and tell me what kind of mood it puts you in
    10·1 answer
  • Which statement best evaluates the evidence in the text?
    6·1 answer
  • A long-time expert in your field who will guide and advise you in your start-up phase is called a/an
    5·2 answers
  • Which excerpt from Frankenstein most clearly portrays nature as uncontrollable
    12·1 answer
  • Can somebody please help me match the vocabulary
    5·1 answer
  • The MLA format for citing a newspaper article in a periodical has five parts. What appears in the second
    8·1 answer
  • Yeah this is free brainly
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!