A) During this time period, Africa was being explored and colonized by various European powers. While the Portuguese were the first to arrive, soon other European powers joined them, such as the French and the Dutch. In these early years of colonialism, these powers fought for dominance in Africa, and borders and areas of control changed frequently.
B) In this passage, we see evidence that supports the idea of the continuous development of the Atlantic in the seventeenth century. We learn about elaborate constructions that the European colonists established along the Atlantic Coast of Africa. We also learn about the importance of trade in this region and of the competition between different European powers.
C) According to this passage, Jean Barbot was a French Protestant and agent of the chartered Senegal Company. In the second paragraph, he makes it clear that this admiration and support lies with the French, and not with the Portuguese. This could be attributed to him being a Protestant. Because of his beliefs, he might feel more attracted by a Protestant nation (the Netherlands) than by a Catholic one (Portugal).
Answer:
Chung Sye kyun is the PM of south Korea and Kim Jong-un is the PM of North Korea
They could use ads to encourage proper disposal. They could also give tax benefits to those who have a solid record of disposing properly. Finally they could invest more into waste management.
Answer:
japan
Explanation:
Japan have created an alliance with Germany and so the Americans had to take them both out because Japan declared War on the United States by destroying the Pearl harbor and that's what got the US very riled up