(B) The scholars at Jundi Shapur were interested in various disciplines.
B is the best answer because it most accurately shows an inference from the passage. We know that the scholars were interested in various disciplines because it says, "The school created the very first teaching hospital in the world, a place where the sick were treated and young doctors learned their craft, as well as a fine observatory to track the heavens." This shows that the scholars studied everything from medicine to astrology. Option A is incorrect because the passage does not indicate that any of the academics had been persecuted. Option C is wrong because the passage says nothing of the scholars' genders. Option D is wrong because it does not include all of the cultures of the scholars that are talked about in the passage.
The community believes it to be a perfect utopian world because they had nothing to compare it to so they had to go by what they had been told by authority
It has become one of the most obvious clichés in international politics: the United States and China have the most important bilateral relationship in the world. What is not so obvious is the nature of that relationship. Until recently, most observers were willing to settle for an accurate but inelegant description: that the countries are neither friends nor foes. Do you need to prepare the paper on this topic? I believe you can find many points related your topic at Primewritings site. They have got the blog with the writing tips and qualified writers.
I believe the trait is passion but I am not 100% sure.