1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Ksenya-84 [330]
3 years ago
13

Read the following excerpt and then answer the questions in complete Spanish sentences.

Spanish
1 answer:
NikAS [45]3 years ago
3 0

Answer:

k

Explanation:

You might be interested in
Qué cosas encontró Orellana en su exploración y búsqueda de El Dorado?
aleksandrvk [35]
What things Orellana found in his exploration and search for The Golden- answer: Orellana found and named the Amazon River
7 0
3 years ago
Read and select the best answer.
sp2606 [1]
Letter D
Hope this will help
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Decide whether the sentence is correct or incorrect as written.
damaskus [11]

Answer:

incorrect

Explanation:

I believe the correct way to write it would be, "Tú comprendes?"

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Fill the blank.
storchak [24]
<h3>Fill the blank.</h3>

1. La __________ es una imagen de los huesos.

Answer 1: radiografía

La radiografía es una imagen de los huesos.

The radiography is an image of the bones.

-

2. Cuando tienes una infección, tienes que tomar.

Answer 2: antibióticos

Cuando tienes una infección, tienes que tomar antibióticos.

When you have an infection, you have to take antibiotics.

-

3. Para comprar algunos medicamentos, necesitas presentar una __________ del médico.

Answer 3: receta

Para comprar algunos medicamentos, necesitas presentar una receta del médico.

To buy certain medicines, you need to present a doctor's prescription.

-

4. Ella está __________. La niña va a nacer el mes que viene.

Answer 4: embarazada

Ella está embarazada. La niña va a nacer el mes que viene.

She is pregnant. The girl will be born next month.

-

5. A veces, cuando estás corriendo, te lastimas la __________.

Answer 5: pierna

A veces, cuando estás corriendo, te lastimas la pierna.

Sometimes, when you're running, you hurt your leg.

-

6. En cada mano tenemos cinco __________.

Answer 6: dedos

En cada mano tenemos cinco dedos.

In each hand we have five fingers.

-

7. Los órganos del cuerop con los que podemos ver son los___.

Answer 7: ojos

Los órganos del cuerpo con los que podemos ver son los ojos.

The organs of the body with which we can see are the eyes.

-

8. Lo opuesto de enfermo es __________.

Answer 8: sano

Lo opuesto de enfermo es sano.

The opposite of sick is healthy.

-

9. El lugar donde compramos los medicamentos es una ____.

Answer 9: farmacia

El lugar donde compramos los medicamentos es una farmacia.

The place where we buy the medicines is a drugstore.

-

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Temática del poema VII de Gustavo Adolfo Bécquer
Alex_Xolod [135]

Answer:theme of poem VII by Gustavo Adolfo Bécker

Explanation:

7 0
3 years ago
Other questions:
  • Lee y escoge la opción que contesta la pregunta. Read, and choose the option that answers the question.
    13·2 answers
  • Question 33 (1 point) Question 33 Unsaved
    14·1 answer
  • Based on the image, fill in the blank with the correct expression.
    9·2 answers
  • 1. El Morro es actualmente (currently) ______. una ciudad importante un deporte nacional un museo histórico un baile tradicional
    13·2 answers
  • Is this correct sentence structure/spelling? thanks
    11·2 answers
  • Bueno, ahora hay que ir a ________ para cambiar la pulsera que me dio la abuela.
    10·2 answers
  • Juan, el novio de Ana, pasa mucho tiempo con Tere, y Ana tiene celos . Question 2 with 1 blankTere está enamorada de Juan, pero
    5·2 answers
  • La familia de Blanca sigue la misma rutina todos los días. Según Blanca, que hacen ellos? Escribe oraciones completas. Sigue el
    12·1 answer
  • Select the correct answer. Which word best completes this rule? _____________ botar basura en las calles. A. Nadie B. Alguien C.
    12·2 answers
  • Can someone please help me with this
    15·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!