Answer:
it was a patient morning and I was going with far from my home for jogging as I go everyday in the mid of the path I got some of my good friends even they were going to jogging so we decide to go 1 km for according to plan we were going to enjoy the movement we were about 6 to 7 friend so we started to play suddenly one of our friend Mona screamed we went to watch her she shouted a game but we couldn't found any reason behind her screaming she was shivering and suddenly I show a cobra which was coming to word us to be rain fast as much as we can it was really horrible and full of suspension to must be that was punishment for us because we will without permission never do it again
Explanation:
hop it is helpful
Answer: There are many literary and rhetorical devices used in the passage.
They are as follows:
Metaphor- A metaphor is a rhetorical device that makes an implicit comparison . It helps create a mental image of the effect of comparison.
The words- shadow, harbingers, horizon
Personification- This literary device contributes human traits to non human entities.
In the passage 'sun' is personified in the statement, ' it was going to Sainsbury at such an unlikely time of the year. '
'Umuofia which had dozed in the noon day haze'.
'they were the harbingers sent to survey the land.'
Simile - It is is a rhetorical device that makes an explicit comparison .
'slowly moving mass like a boundless sheet of black cloud '; tiny eyes of light like shining star dust.
Visual imagery- It is a literary device that helps create a visual image, a pen picture of a situation or landscape through words.
The concluding line of the passage completes the visual image-it was a tremendous sight, full of power and beauty.
Explanation:
Answer:
A. one sentence that summarizes the main point of an essay; usually the first sentence of the essay
Explanation:
Because a sentence that contains all the details, a statement with the most information, and none of the above would all be incorrect. Your welcome :3 :D :3