Answer:
Two women on a train were having an argument when one of them said, "If this window is shut, I will die" The other passenger had been listening to all the time and heard her say, "Then we have peace" The conductor didn't know what to do so he offered a suggestion open the window.
Explanation:
We can see from the passage that dolphins have become a symbol of a new age of love, peace and harmony.
According to the writer, people love dolphins because they consider them to be beautiful and intelligent.
<h3>What are dolphins?</h3>
Dolphins are actually known as cetaceans that are small-toothed and possess curved mouths. These creatures are known to be marine creatures that are found in every ocean. There are 36 dolphin species.
We can see that from the passage above it's clear that the writer shows that people love dolphins because they consider them to be beautiful and intelligent.
Learn more about dolphins on brainly.com/question/7965205
SOMEONE WHO INSPIRES FEARRRR