Answer:
There is no passage
Explanation:
You can't answer this problem without citing examples from the passage. So, kindly repost this and attach with the passage you read.
B, b, a
i hope these are right, i havent read the book in a few weeks.
Answer:
la 3 es muy buena para que ganes tu tarea
This question was already answered on Brainly by CustardStone48, I attached a picture :)
<span>CustardStone48 wrote :
</span>
Robert Louis Stevenson was a Scottish-born author who lived in Europe, the US and the then Kingdom of Hawaii and died in the state of Hawaii all during the Victorian era. His society would have been that of high morals, care for one's reputation, straightlaced sensibilities and romanticism in the arts and literature.