Answer:
c) be careful when choosing friends
plz make it brainliest
Romeo initially describes Juliet as a source of light, like a star, against the darkness: "she doth teach the torches to burn bright! It seems she hangs upon the cheek of night." As the play progresses, a cloak of interwoven light and dark images is cast around the pair. I'm sorry I tried my best
Answer:
Factual detail: The folks were full of misery, then. Got sick with the up and down of the sea.
Fictional detail: The ones that could fly shed their wings. They couldn't take their wings across the water on the slave ships.
Explanation:
'The People Could Fly' is a book authored by Virginia Hamilton which consists of twenty four folk tales regarding animals, fairy tales, tales related to supernatural and so on.
From the passage, we can one out that it consist of details which are factual and which aren't true. The line, '"The ones that could fly shed their wings. They couldn't take their wings across the water on the slave ships" is a fictional one mainly because in reality, people cannot really fly.
Another detail from the passage which says 'The folks were full of misery, then. Got sick with the up and down of the sea' is a factual detail. This is because folks where taken from their home on ships, and there is a likelyhood of sea sickness for many people who travel on ship.
<span>He can't help but feel trapped in the war, even though it's over. Komunyakaa's poem shows a man who is at the memorial and has trouble distinguishing between what is happening now and what happened during the war. He is feeling connected to both those alive and dead, and he has trouble letting go of his intense emotions.</span>
Dee wants<span> the old </span>quilts<span> for several reasons but mainly because she </span>wants<span> to display them as part of her "heritage" in her home in the city. She </span>does<span> not believe that they are appreciated in the country with </span>Maggie<span> and Mama because they actually use the </span><span>quilts</span>