Both situations were similar because they were new people having to adjust to a new land and they also both dealt with the settlers who already lived there the Indians. Hope this helps you!
According to the passage, European countries have a problem with entrepreneurs starting businessses because there is a lack of entrepreneurs in Europe. In order to promote entrepreneurs, the passage suggest to change school education, change administrative requirements and find investors that are easier to attract.
Answer:
b. cognitive
Explanation:
According to my research on the different components of behavior, this situation would represent the cognitive component of Roberta's attitude towards him. The cognitive component of a persons attitude controls the beliefs, knowledge, and thoughts on a certain object or person. Which represents Roberta's feelings.
I hope this answered your question. If you have any more questions feel free to ask away at Brainly.
Observation. You watched the sun come up at 6:45
Answer:
1. The sound of the shakuhachi is deeper and deeper compared to the sound of the western flute.
2. It has the ability to be divided into three octaves on a five note scale.
3. The Japanese aesthetic quality that can be heard in the piece is the "ma", the "okua-den" lineage and the silence that can be noticed between the beats and the breath.
Explanation:
The shakuhachi is a wind instrument very popular in the east and very similar to the European recorder. It is made of bamboo and has a very simple appearance, with only a mouthpiece and 5 holes, but it has a great versatility which allows it to be used in many different genres. This versatility occurs thanks to its deep and raw sound that can be divided into three octaves and five-note scale.