Answer:
Gatsby does not actually offer Nick a job, but suggests that he could help him out financially through his vast network of business connections. Nick resents and declines this offer of assistance because he knows Gatsby is only offering to reward him for enabling him to meet with Daisy and for them to use Nick’s little cottage as a place for further meetings
Explanation:
The phrase from the passage above conveys a feeling of contentment C. "nestled in her favorite easy chair".
Contentment is a state of happiness, as this occurs when an individual is happy.
<h3>How to explain the information?</h3>
It should be noted that the words that are used by authors are important to conveying the literary theme that's in the story. The words can be located through the central idea in the story.
It should be noted that in this case, the author is trying to show that an individual is happy. Therefore, the phrase from the passage above conveys a feeling of contentment C. "nestled in her favorite easy chair" as contentment is a state of happiness, as this occurs when an individual is happy.
In conclusion, the correct option is C.
Learn more about contentment on:
brainly.com/question/789573
#SPJ1
Explanation:
is there any choices so I can figure it out
Tomorrow, it’s supposed to be hot outside, so you’re going to have to wear sunblock. You’re skin will be safer with brands of sunblock that offer several layers of protection. Always take care of your body. It’s the only one you have! This is a principle I like to live by.