The thing that ironic about Irving's description of Rip Van Winkle and his friends in the passage is The men aren't really politically knowledgeable.
<h3>What is an excerpt?</h3>
An excerpt refer to words, statements, ideas which is extracted from a literature and has meaning.
Therefore, The thing that ironic about Irving's description of Rip Van Winkle and his friends in the passage is The men aren't really politically knowledgeable.
Learn more about excerpt below.
brainly.com/question/21400963
#SPJ1
Answer:
I think it means that there are many letters there and that u should go to class often to learn how to not repeat ur letters again and again
Explanation:
Anyways hope this helps u
Explanation:
pdf is not open. please click the picture
That her hometown was a bleak place, and doesnt know why she would think back on it
The structural element that is used in the excerpt by Anaya but not in the excerpt by Nye is logos, as stated in option D and further explained below.
<h3>What is logos?</h3>
Logos, also known as logical appeal or appeal to logic, is a type of rhetorical device. It is the use of logic and reasoning to convince one's audience of something. That means the writer or speaker will provide arguments in a logical order so that he or she can lead the audience to a certain conclusion.
After reading the excerpts, we can see that Anaya uses logos, but Nye does not use that structural element. With that in mind, we can choose option D as the correct answer.
The missing answer choices for this question are the following:
Learn more about logos here:
brainly.com/question/13118125
#SPJ1