1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Marizza181 [45]
3 years ago
12

Which evidence from the passage best supports the inference that Jo is determined to succeed?

English
1 answer:
Phoenix [80]3 years ago
4 0

Answer:Which evidence from the passage best supports the inference that Jo is determined to succeed? A. “. . . money and power, therefore, she resolved to have . . .”.

Explanation:

more POWER

You might be interested in
Hawthorne thought that all humans harbor a dark side. What did characters in the story do to support that view?
Ronch [10]
The best and most correct answer among the choices provided by the question is the first choice. To support Haydn's view, <span>Parson Hooper refused to explain or discard the veil. </span>I hope my answer has come to your help. God bless and have a nice day ahead!
6 0
4 years ago
Read 2 more answers
What should happen to the individuals who stormed the capitol? list 5 things what should happen !
Alekssandra [29.7K]
1.Get arrested because they were trespassing

2.Get charged because a cop was also murdered as well

3.They shouldn’t be able to have bail because it was treason and many people got injured and a few people also died

i’m sorry i couldn’t think of anything else
6 0
3 years ago
Explain why the founders might not be troubled by gridlock, even if it hampers the governmental process.
Hoochie [10]

Is like what Sean Roberts said: That the government is made up of three branches, which are made to see each other to make sure no branch is dominating the other two. They are all the time trying to find a balance among the three branches (Judicial, Executive, and Legislative). The founders created this in order to have an effective government in decision making.

Also, Gridlock is when something isn't moving. You can also call it a stalemate. The government is meant to have gridlock. For example, it can take a WHILE, a few years, for a decision to be made on a certain issue, and when it has to do with something controversial it takes longer (like abortion, which still, to this day, is a heated topic in politics), which makes people complain about how "slow" the American government is when making decisions.

Hope this helps.

8 0
3 years ago
In what genre is Paradise Lost classified?<br> A. novel<br> B. epic<br> C. drama<br> D. sonnet
FrozenT [24]

Answer:

B. epic

Explanation:

It is a extremely long poem, i.e. an epic, written in blank verse.

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
How did Ned Land react to the news that they were headed out to sea again and all chance of escape was lost?
Brilliant_brown [7]

Answer:

Rage bruv

Explanation:

7 0
3 years ago
Other questions:
  • A family of crows _______ in this neighborhood.<br> A. live<br> B. lives
    14·2 answers
  • What is absolute construction in grammar ??
    11·1 answer
  • Whats the answer to question 1
    15·1 answer
  • Which of these would be your best source of current information about politics in Brazil?
    10·2 answers
  • Janina identifies herself as a…?
    8·2 answers
  • What is the best way to correct the parallelism in this sentence?
    8·2 answers
  • Consider this student response.
    10·1 answer
  • Which of the following best describes the theme of both texts? Life is not always easy, and it is not always fair. Humans' love
    14·1 answer
  • Why might Charlotte Perkins Gilman have written "The Yellow Wallpaper" in the first-person point of view?
    7·1 answer
  • What form of punctuation is missing in this quote?
    6·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!