The correct answers are B) "The price a consumer is willing to pay for a garden hose—its “perceived value”—is a lot higher in Germany than in the United States." And C) "If you want to buy a bottle of water while strolling through Central Park, you may be in for a shock."
Those are the sentences from the passage that support the idea that prices vary for complicated reasons.
The passage states that most consumers look for the best quality item for the lowest possible price and that the price they are willing to pay is influenced by many factors such as the wage they earn at work, how much they need the item, the amount of money they pay for their food, housing, and clothing. These factors change from one place to another and of course, prices too.
That is why is so difficult to understand that a bottle of water in your city cost $1.99, but in Central Park, New York, the same bottle different label can cost twice or more...and people pay it because they agree with the cost and the necessity that is satisfying. The same with the hose in Germany. It that is the correct value Germans assign to the function of the hose, they have no problem to pay an expensive price.
The correct answer to this question is letter "B. ideas that represented enlightened thinking." The term gothic represent to philosophers and artists such as michelangelo and leonardo da vinci is that about <span>ideas that represented enlightened thinking.</span>
Hi there!, A pronoun is a word that can function by itself as a noun phrase and that refers either to the participants in the discourse.
Hope this helps :)
Ben Affleck help launched the Eastern Congo Initiative, a support community organization that works for gender-based violence victims and to help the community rebuild what was lost after a long war. He had fallen in love with the people of Congo after several visit in there place. After seeing with his own eyes their situations and needs, he had the urged to do something to help them.