It's intended emotional effect on the reader. Feel free to ask more questions if needed
Answer:
Heir, promise and guaranteed
Explanation:
Hope this helps, and please mark me brainliest if it does!
Answer: There are many literary and rhetorical devices used in the passage.
They are as follows:
Metaphor- A metaphor is a rhetorical device that makes an implicit comparison . It helps create a mental image of the effect of comparison.
The words- shadow, harbingers, horizon
Personification- This literary device contributes human traits to non human entities.
In the passage 'sun' is personified in the statement, ' it was going to Sainsbury at such an unlikely time of the year. '
'Umuofia which had dozed in the noon day haze'.
'they were the harbingers sent to survey the land.'
Simile - It is is a rhetorical device that makes an explicit comparison .
'slowly moving mass like a boundless sheet of black cloud '; tiny eyes of light like shining star dust.
Visual imagery- It is a literary device that helps create a visual image, a pen picture of a situation or landscape through words.
The concluding line of the passage completes the visual image-it was a tremendous sight, full of power and beauty.
Explanation:
A rule is a statement that tells what is and what is not allowed in a certain situation or context.
Answer:
Evonne who is writing an article on bats titled "All About Bats" is going to make sure that, her article or research paper centers on bats and nothing else. At same time, she would ensure that, all her discussion is actually going to be on different places bats live in, the kind of weather condition which they stay in as well as most importantly what they feeds on.
<em>The following are the best points to include in the research paper which is going to talk about bats:</em>
<em> </em>
-Bats swoop through the sky during dusk and dawn.
-Some bats in warm climates, like Florida, stay year-round
-Bats live in places like caves, trees, and mines that provide protection from predators.
-Most bats eat a lot of fruit or insects to fuel their daily activities.
Explanation: