Make this 50 points and I’ll type it for you
Answer:
Romeo was in a melancholy mood when he came to the Capulet's home for a feast and this is because of the fair Rosaline who he fancies himself to be in love with. Coming to the Capulet's home despite the enmity between his family and theirs is a risk on its own, getting to meet Juliet and falling in love with her is the greatest risk to him.
If he didn't go for the feast he wouldn't have met Juliet and the tragedy would have been averted but fate has other plans for the two star crossed lovers.
He came to the feast for Rosaline but left with Juliet in his thoughts.
Annie´s parents seem to be sad and cheery at the same time and it could be said that she acts the same way; however, she may be relieved of her departure. At one point, her mother suggests she get married after going away; the idea that Annie refuses immediately.
What is her tone in the passage? whats words convey that attitude?
Answer:
Annie's tone in this passage is a stubborn one. The word that most conveys this tone is "refuses".
Explanation:
The tone of a text or a character, refers to the ability of the text or character to convey a type of emotion. In the case of the above excerpt, Annie is obstinate with her mother's suggestion that she marry. Annie does not wish to marry and therefore declines the proposal immediately. This conveys a feeling of obstinacy, stubbornness and firmness, which is the tone that Annie conveys to the reader.