a)
The main claim of the passage is that, by implementing Prohibition, the United States took a step that was much more extreme and permanent than any of those that had been taken in other industrialized nations in connection with alcohol. The evidence that supports this argument is the fact that such legislation was included in the Constitution and in federal law.
b)
A piece of evidence that would help support the argument in the excerpt would be a list of measures that other countries took in respect to the topic of alcohol consumption. This would allow us to compare different measures between countries more easily.
c)
One way in which the process discussed in the passage compares with earlier reform movements is in the relentlessness and tirelessness of the people who encouraged reform. Both reform movements attempted to achieve great goals, and to influence federal legislation permanently.
Answer:
C
Explanation:
since the Jews were forced to flee their lands it's expected that they would flee to different areas and therefore create a diaspora
Answer:
Sugar Act, also called Plantation Act or Revenue Act, (1764), in U.S. colonial history, British legislation aimed at ending the smuggling trade in sugar and molasses from the French and Dutch West Indies and at providing increased revenues to fund enlarged British Empire responsibilities following the French and Indian.
The "Gender Shadow Report" and the attention it
garnered and the public response and support were the aspects of global feminism that were
most revolutionary, liberating or threatening to established authorities and
ways of living. It shed light on the inefficient federal laws that are limited
in scope and restricted in implementation. It focused on the realities of women
discrimination that is putting pressure on the government and the people to change. The
movement has awakened the civilization and realized a paradigm shift that will
hopefully soon reflect in the laws and the people's ways of living.
"He wanted <span>Russia's wheat and oil fields</span>" would be the best option from the list, since the main reason why Hitler invaded was to gain more resources and territory for the German people.