Hello. You forgot to enter the answer options. The options are:
a. narration
b. setting
c. costumes
d. dialogue
Answer:
d. dialogue
Explanation:
In a play the dialogue is the most dynamic and involving part. Dialogue is the most influential and prominent element in the play and it is he who has the responsibility to advance the plot and promote an identification between the audience and the story being presented, being one of the most important elements of the theater, mainly because it is the element that represents most of the content of the play.
The answer would be B. cause to become seen. This is the correct answer because the definition of captivate is to attract or hold interest.
I hope this helps!
The answer is D.
Hope this helps! :-)
Answer:
stays the same
Explanation:
as it is called the comparative degree
Answer:
The setting that is used in this excerpt exemplifies the gothic style because the passage has a clear medieval tone used that can be understood by the reader to portray gothic values and morals. Upon further exploration of the text, it can be understood that the speaker or author meant for this passage to be seen in a darker light than most literature was portrayed during that time period.
Explanation:
xoxo, gossip girl
mwah