Answer:
he is always an obedient boy as told by his parents
Answer:
A Wrinkle in Time is the story of Meg Murry, a high-school-aged girl who is transported on an adventure through time and space with her younger brother Charles Wallace and her friend Calvin O'Keefe to rescue her father, a gifted scientist, from the evil forces that hold him prisoner on another planet.
Explanation:
What does the person in the passage say that shows what will happen to the future of how the story will plot. Please put in clues the person shows in the passage.
Answer:
You and many friends are getting an expensive gift for your parent but... I dont understand
Explanation:
Answer:
c. because the text follows the history of smallpox from its beginning to its eradication, or end
Explanation:
The text is organized in chronological order, going from when smallpox first started to when vaccination replaced variolation. The beginning helps provide evidence and support for how Jenner helped to spread immunization.