What are the options? I cannot tell you the answer unless I can see the options.
The early part of the 20 century
Answer:
unequal distribution of wealth
divine right of the monarch was perceived to be too arbitrary.
corruption
increase in the tax
Explanation:
The French Revolution which lasted from 1787 to 1799 had several factors that contributed to its cause. One of the major causes was the unequal distribution of wealth between the bourgeois and poor people.
The divine right of the monarch was perceived to be too arbitrary. Intellectuals and enlightenment advocates started to criticize such right. In time, more people started to join the enlightenment movement.
The rise in corruption among the royal family and nobles and increase in the tax both contributed immensely to the cause. Apart from these causes, French involvement in the American Revolution, bankruptcy and economic failure all attributed to the rise of the revolution.
The correct answer is D. Builders were held legally accountable for their work.
This is the correct statement, as the passage clearly discusses the repercussions of builders who do not do a good job. In the passage it discusses how a building that falls due to poor construction will result in the death penalty for the individual who built the house. This ensures that the builders take their time and do the job well in order to face the death penalty.
Make a topic sentence then give evidence about your sentence and lastly explain your evidence