Answer and Explanation:
The best way to do this is by using a destop with an internet connection and software where possible notes can be made. Although many people prefer to access classes via cell phones, this is not the best way to do this, because cell phones make it difficult to pause and move through video, in addition to limiting the possibility that other applications are used. In addition, as it is a communication device, the cell phone can hinder the conclusion of the class, the arrival of notifications, or even communication with someone.
Answer:
The excerpt is written mainly in the present tense, from a third-person point of view.
In this passage from Morte d’Arthur by Sir Thomas Malory, the key word to understand the whole idea of the happenings is: adder, it means snake.
And if you still have doubts about the general idea of the passage and think that the first three options: “King Arthur attempts to slay, or kill, Sir Mordred”. “Sir Mordred fatally wounds King Arthur”.” King Arthur and Sir Mordred are expressing their distrust of each other.” Can be correct, read this sentence:
“and so rode to his party, and Sir Mordred in likewise.”
None of the first three options can be posible if the two of the knights go together to a party afterwards.
The right answer is:
A knight kills a snake with his sword.
Answer is D.
'which are yummy but really not good for you' is an example of fluff and not really necessary.
Hope this helps. - M
Answer:
i love earth so much i dont wanna go back to mars
Explanation: