Explanation:
In the beginning of the story, Taylor is amazed of woods and nature. There is a little sadness as she looks at the tree because she knows, she won't see this tree as a whole again, since it has been split by lightning. However, in the middle of story, Taylor is more focused on the bird; she is afraid of the bird and its beak that could "rip the nose of her face", but still concerned about it and interested in it as well. At the end, she becomes lost and frightened, as she doesn't have the idea where she is.
Answer:
A: Example
Explanation:
The passage hints at the meaning of the word MARSUPIAL using an example, listing kangaroos, koalas and wallabies as this example.
A marsupial is an animal that carries its young in a pouch on its belly, and it is commonly known that kangaroos/koalas/wallabies do this.
Therefore, the answer is A - the passage used an example as a clue to the meaning of the word marsupial.
Answer:
He was known for his poems and how they captured human emotions and conflict.
Explanation:
Answer:
Explanation:
i agree, but we can’t do anything about it cuz people will troll regardless even if we protest