Answer: Option(a) is correct option
Explanation:
As per theory of Lepper and colleagues (1973), rewards play a major role in motivation of a student for performing activity as compared to non-rewarding activity.They describes about undermine of performance due to presence of reward in certain time and situation.
According to the question, Joseph will tend to paint in future because he has seen it as the method of earning money as reward rather than making it a passion or enjoying painting.He is interest in money majorly
Other options are incorrect because Joseph becoming an artist in future, still carry out painting passion even if aunt stops rewarding him and money rewarding painting are considered better than no-money rewarding painting are not the outcome of scenario. Thus, the correct option is option(a).
Answer:
supernatural elements
Explanation:
the use of supernatural elements can help readers discover the theme of a magical realist story.
Answer: 9 of 13 states had to approve of or ratify a law under the articles of confederation in order for that law to be passed the national government can't obtain any soldiers within the articles of confederation.
Explanation:
According to the passage, European countries have a problem with entrepreneurs starting businessses because there is a lack of entrepreneurs in Europe. In order to promote entrepreneurs, the passage suggest to change school education, change administrative requirements and find investors that are easier to attract.