This question is incomplete. Here's the complete question.
Read What Are Clouds?, By NASA, 2014
What connection does the author draw between clouds and weather on earth?
Answer:
According to the article, analyzing clouds is the way NASA gets a better understanding of Earth’s weather.
Explanation:
Clouds are a significant component of the process of raining and snowing and are also correlated to the temperature getting warmer or cooler depending on whether they reflect heat or make shade. With that in mind, the analysis of clouds provides vital information for weather forecasting.
<span>D. I would like to apply for the administrative position at your company is the most formal because you're brief and to the point.</span>
In the passage from "Everyday Use," the author shows that Mama is caring but determined, as she describes herself in a way that demonstrates her strength.
<h3>What does the passage show?</h3>
The passage from "Everyday Use" reveals a lot about Mama, one of the characters. Mama is describing herself and, in her description, revealing her own strength.
She is a loving, caring mother, but she is also determined. She compares herself to a man to show her independence and persistence. Although uneducated, Mama is strong and can survive on her own.
With the information above in mind, we can choose option A as the correct answer for this question. Mama is caring but determined, as is shown in the passage.
Learn more about Mama here:
brainly.com/question/5598886
#SPJ1
Government rule that is unfair cruel, or severe
She is the main character or protagonist
Hope this helps!