Answer:
c) It explains the author’s feeling that she is not important to her father
Explanation:
From the passage of <em>Only Daughter, </em>the narrator talks about how her father is always boasting or complaining to everyone that cared to listen that he has seven sons. He would tell the parish priest, the Sears Roebuck employee, the cook, and any other person within reach.
This action of the narrator's father shows that she does not feel important to her father because everything he ever boasts about is his "seven sons" without even acknowledging her.
<span>If the options are these then the answer is D.
A) Brooks, Sam. "Chimps and Champs." 14 Jan. 2010. Print. B) Oscar, and Amanda L. Thompson. New York: American Books, 2007. Print. C) Evans, Clyburn, Norma. "Saving our Rain Forests from Destruction." 10 Dec. 2009. Online. D) Lantz, Max R. The Habitat of the Chimpanzee. New York: Publishing USA, 2005. Print.
Hope I helped,
Ms. Weasley</span>
Answer:
They demonstrate Sinbad's respectability and his generosity toward the porter.
Explanation:
In this passage, Sinbad's respectability and generosity are obvious from the way he is being described by the speaker. He tells us that Sinbad is magnificent, and that his is a noble company. However, the speaker also tells us that Sinbad was generous, as he invited the porter to sit next to him, poured him some wine and asked him his name and occupation. Therefore, these phrases demonstrate Sinbad's respectability and generosity.
They excerpt shows details because it over describes the situation that he is in