1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
3241004551 [841]
3 years ago
14

Read the sentence from the body paragraph of an argumentative essay. Moreover, being constantly exposed to advertising is annoyi

ng. What is the best revision of the sentence that avoids the misconception?
English
2 answers:
elena-s [515]3 years ago
8 0
The best revision of the sentence that avoids the misconception is "Moreover, the constant exposure of ads is annoying" to avoid the misconception. The misconception that can happen here is the notion that the advertising is exposing someone. To eliminate this misconception, the sentence must be made<span> more effective. Thus, the revision above is the best way to avoid it.</span>
Kipish [7]3 years ago
5 0

C, Moreover, being constantly exposed to advertising can be annoying

You might be interested in
How would Aileen's mother's character be defined?
Aneli [31]

I believe the correct answer is A. as a dynamic character.

 

In Mark Twain’s short story “A Dog’s Tale”, narrated from the perspective of the puppy, Aileen, Aileen’s mother character is depicted as dynamic character, as her character changes and develops throughout the story. She is constantly learning by presenting mindedness at the times of conversations held at the human surroundings, she picks out words and practices them storing it for such occasions and gatherings.

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
What details from paragraphs 8, 9, and 10 support this<br> inference about Mr. Kramer?
Alenkinab [10]

Answer:

Mr. Kramer was awarded medals for bravery. Mario wants to thank him for his wartime service.

Explanation:

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Read the sentence.
Grace [21]

Answer: "in a drowsy"

Explanation:

Like the prompt says, look at the context clues:

The text says that the man ate a large dinner, and walked to the chair in a DROWSY manner, then fell asleep.

The drowsy part is how you know the last answer is correct

8 0
3 years ago
Why dies the outside of the soup bowl get hot?
daser333 [38]

Answer:

Also, the soup on the outside is thinner so it's going to get heated from all directions. The soup on the outside is essentially getting more microwaves than the soup in the middle, so it gets hotter.

Explanation:

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
What does Macbeth plan to do with Banquo and Fleance?
11Alexandr11 [23.1K]
<span>In the beginning of the play where they enlighten him of the possibility of becoming King ...</span>
5 0
3 years ago
Other questions:
  • Making ethical decisions in the health care setting can be confusing. Ethical dilemmas are found in almost every aspect of the h
    13·2 answers
  • Why might Carl Sandburg have placed an emphasis on politeness among the animals in the Committee of Sixty Six and in the interac
    13·1 answer
  • Read the passage: My cozy blanket is softer than a butterfly's wing. Is the language in the passage mostly literal or mostly fig
    8·1 answer
  • A Dog's Tale is written in first-person point of view as seen in the first line of the story, "My father was a St. Bernard, my m
    11·2 answers
  • 5. We had a son, [Kumalo] said harshly. Zulus have many children, but we had only one son. He went to Johannesburg, and as you s
    7·1 answer
  • Write down below some of your ideas to describe the effects of an earthquake.​
    13·1 answer
  • How does the excerpt exemplify the ideas king describes in danse macabre?
    6·2 answers
  • 100 POINTS!!!
    13·2 answers
  • 6) Choose the best answer.
    9·2 answers
  • Read the passage.
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!