Answer:
i cede your point dont delete my answer\
Explanation:
The answer is B. <span> The Japanese ambassador to the U.S. spoke to FDR and explained that the attacks were intended to serve as a warning to other countries.
It's true that after the attack the Japanese Government sent a message to FDR. But according to him, non of the message had any hint of threat or war. This anger FDR due to other factors supported that Japan's attack was unprovoked which lead to American involvement in the world war II</span>
im pretty sure it's b! b/c well-liked needs a hyphen.
In the passage from "Everyday Use," the author shows that Mama is caring but determined, as she describes herself in a way that demonstrates her strength.
<h3>What does the passage show?</h3>
The passage from "Everyday Use" reveals a lot about Mama, one of the characters. Mama is describing herself and, in her description, revealing her own strength.
She is a loving, caring mother, but she is also determined. She compares herself to a man to show her independence and persistence. Although uneducated, Mama is strong and can survive on her own.
With the information above in mind, we can choose option A as the correct answer for this question. Mama is caring but determined, as is shown in the passage.
Learn more about Mama here:
brainly.com/question/5598886
#SPJ1