Answer:
from I can see, it might be 4, the value of friendship during times of struggle
Explanation:
are you able to take a better photo closer? a bit hard to see what's written ,would help a lot
Answer: Well it all depends on what a real artist would do.
Explanation:
Artists are influenced by just about anything – their life, environment, childhood, school, work, television, movies, other artists, etc. I think everything we see and experience in life influences our art in some way, whether directly or indirectly. All artists have influences, whether we want to admit it or not.
Answer:
B). The tone is the attitude toward the subject.
Explanation:
Answer:
C. There is a sense of helplessness in dealing with the surrounding violence.
Explanation:
A. does not work because the author has made it clear that regardless of the precautions taken, abductions still occur.
B. The violence in Iraq is not being compared to that of neighboring countries. It is just Iraq's violence that is being focused on in the passage.
C. As with A, the author has made it clear that you can become abducted without a driver, with a driver, without bodyguards, and with bodyguards, so there is not much you can do but hope you are left alone, which is a feeling of helplessness. It can happen no matter what you do.
D. This is incorrect because it said in the passage that even with bodyguards you can be abducted.