Answer:
Yes social media is trying to make us more scared because they are showing us all the lives that are being taken and the harsh conditions that they are in and they are showing all the black lives that are being beat up and taken. Also they are showing people who can't breathe and how they can't breathe.
Explanation:
B. Time ..................................
Answer:
After doing these, she faced the wall and stared. And stared. And stared
Explanation:
From the passage katy is tired and worn-out from packing. She had just moved into a new neighborhood. It was her first day here and she was stressed.
When it was time to sleep she turned her light off and then arranges her pillow to be comfortable but the passage goes on to say that instead of falling asleep she stares at the wall. And stared. And stared. This means a lot of time was spent staring because of how stressed it was used in the passage.
Then thinking to herself she says oh no, not again. This means that this has been a common occurrence for her.
Then the passage feels us in on how much time passed. From the first time she checked it was midnight, then it was 1 a.m, then 2a.m. This is characteristic of insomnia
The answer is D: The band trip is almost full, so if the color guard members want to go, they will need to sign up soon.
Their is no man in the bake sale sentence. Hence, him. Same for the other sentences.
Do you not have neighbors or something?