Answer:
B. He simply lists The things that the author did not have thus avoiding sentimentality.
Explanation:
In the given excerpt, Fredrick Douglas had used the method of objectively disclosing his thoughts. He pointed out all the sufferings and hardships he had faced in a straightforward manner. He didn't made the use of emotions to bring his feelings before the people. He kept his situation before the public and left it on them to think accordingly. The problem of lack of clothing and bed was brought through logical way. He placed the logical problems that he faced during winters and summers.
Answer:
dosent make sense.
Explanation:
your question does not make sense, maybe try re-wording it?
These are some authors that write mystery books:
- Agatha Christie: one of the most famous mystery writers from England. Her most important works include Murder on the Orient Express and The Murder of Roger Ackroyd.
- Arthur Conan Doyle: the creator of Sherlock Holmes, one the most famous fictional characters in the world, a detective that solves crimes.
- John Grisham: American author who wrote many mystery books, including The Pelican Brief, which is now also a movie.
<h3>What are the characteristics of a mystery book?</h3>
Mystery books are books that have a plot that the reader does not know about and finds out important things of the story while reading.
Mystery books are also realistic because the reader has to believe the story but also unexpected so the story keeps the reader interested and surprised. These books are usually solved in the last pages of the story and have interesting characters.
Check more information about mystery authors here brainly.com/question/19820314
#SPJ1
The answer is true i have no explanation but it has to be 20 characters long
Answer:
The given lines are taken from the book "Their Eyes Were Watching God" by Zora Neale Hurston.
Explanation:
Zora Neale Hurston's <em>Their Eyes Were Watching God</em> tells the story of African American women trying to survive in the world of the white authority. The narrator Janie tells her friend Phoeby about her three husbands and the life she had to live, trying to survive.
The given passage is spoken by Nanny/ Janie's grandmother after her first marriage to Logan Killicks. And for Nanny, the union was a successful deal done, with land and a lawful husband, and all things that white women have. The passage reveals Nanny telling her granddaughter how a man and a woman should love equally. A man must have his pride and love a woman right, not kiss her foot and leg. Just like Nanny said <em>"when dey got to bow down tuh love, dey soon straightens up</em>". If he's kissing her foot and leg, meaning treating her too well, then there's only a short time when he will get back to his usual self.