Answer:
It is estimated that about 500 million plastic straws are manufactured each day in the USA.
Explanation:
Lately, a lot has been said about the use and inappropriate disposal of plastic straws. This is because straws are used frequently and in large quantities, but because they are completely disposable, they end up being inadvertently discarded and contribute to plastic pollution in nature.
Estimate that about 500 million platinum straws are produced each day in the USA. However, straws are not the big villains of pollution, as they only represent 0.025% of the plastic that is discarded in the ocean.
Both speaker and poet have a dark mind that proves to be insane and makes the mood and atmosphere dark, terrifying
The meaning of the word 'ambling' as used in the passage is to WALK OR STROLL.
In the passage, the author is saying that, he finds it distasteful to strut before a small child who is walking or strolling in a relaxed manner.
The meaning of the word 'curtailed' as used in the passage is to BE DEPRIVED OF SOMETHING.
The author is saying in this line, that he is deprived of beauty.
Answer:
Education is a vital way that change can be implemented into the world, as the most profound changes start simply with the younger generations. They are the future leaders, politicians, doctors, teachers, and producers that will grow to shape this world. But how do they get there? With education! It is the job of educators to give the younger generation the skills and ideas they need to change the planet. Education trains the future workforce and in turn has a major grasp on how the world functions.
--Hope this helps :)