The text structure employed in this passage is: c. Problem and solution.
Problem and solution is one of the several text structures that writers can employ in their writing. A problem is first stated and possible solutions to the problem are presented.
In the passage above, we see that the writer first presented a problem, which is the incessant earthquakes in countries like Japan. He finally provided a solution to the problem.
Learn more about text structures here:
brainly.com/question/12053427
The location is important because it shows that Gatsby is not from an old rich family, but rather that he is just some random person who suddenly earned a lot of money. The place where he bought his house is considered elite, but only for those who are new with money and are not considered to be some kind of "aristocracy"
Answer:
It gives a clearer picture of what is going on,which helps the reader able to imagine what is going on in the story since the Diary of a Wimpy Kid are a little wordy.
Explanation:
Don't know if this is right,but hope it helps :)
Hi There!!!!!
The Answer is > A) A person can always change, no matter what mistakes he has in his past .
Hope Thks Helps Please mark me Brainliest:)